Омладинских бригада 25, 11070 Нови Београд тел:011/2600-667 тел/факс:011/3018-945 e-mail:tszmaj@mts.rs

МЕЂУНАРОДНИ ПРОЈЕКТИ

aces
sevenmusic
remusic

ДОБРО ДОШЛИ!

Tехничка школа „Змај“ jе од 1. септембра 2017 на новој адреси: Омладинских бригада 25, 11070 Нови Београд.
 11698852_860149330730820_5673518011093725313_o

MАТУРА 2015

ПЛАТФОРМА ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ

moodle
Contact Form Powered By : XYZScripts.com