Омладинских бригада 25, 11070 Нови Београд тел:011/2600-667 тел/факс:011/3018-945 e-mail:tszmaj@mts.rs

МЕЂУНАРОДНИ ПРОЈЕКТИ

aces
sevenmusic
remusic

КОНТАКТ

Техничка школа „Змај“
Омладинских бригада 25, 11070 Нови Београд
тел: 011/ 2600 667
тел/факс: 011/3018 945
е-mail:  tszmaj@mts.rs  
група на Фејсбуку:FB group  
стрaница на Фејсбуку:FB page

MАТУРА 2015

ПЛАТФОРМА ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ

moodle
Contact Form Powered By : XYZScripts.com