Омладинских бригада 25, 11070 Нови Београд тел:011/2600-667 тел/факс:011/3018-945 e-mail:tszmaj@mts.rs

МЕЂУНАРОДНИ ПРОЈЕКТИ

aces
sevenmusic
remusic

Змај од Земуна

Премијера филма о Техничкој школи „Змај“ поводом јубилеја 70 година постојања школе. Редитељ и сценариста: Горан Лазовић
30-05-2014 20-36-56

MАТУРА 2015

ПЛАТФОРМА ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ

moodle
Contact Form Powered By : XYZScripts.com